Nieuws

Tip van de week

Is een werknemer langer dan een jaar ziek, dan is het raadzaam om een Spoor-2 traject te starten.... [Lees meer...]

 

 

 

revisie_groep 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Logo_OVAL_RGB_lid 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

logo_nvp

 

 

 

 

 

 

 

 

Herschaalde_kopie_van_logo_NIP

 

 

 

 

 

NOLOC_erkendloopbbaanprofessional

Succesvol (weer) aan het werk

WerkRevisie zorgt voor een optimale “fit” tussen werknemer en arbeidsplaats. Ons specialisme is het begeleiden van mensen van werk naar werk, zowel individueel als meerdere mensen gelijktijdig. Individueel of groepsgewijs: iedere deelnemer aan een Van Werk naar Werk traject krijgt van ons de zorg en aandacht waar hij recht op heeft. Onze activiteiten bestaan verder uit re-integratietrajecten tweede spoor, loopbaanadviezen, assessments en coaching.
Het oplossen van problematische werksituaties behoort eveneens tot onze kernactiviteiten. Wij doen wat nodig is, maar nooit meer dan de situatie vraagt: passend, proportioneel en altijd persoonsgericht (onze P3-benadering). Wilt u weten welke mogelijkheden wij u kunnen bieden? KLIK HIER.

WerkRevisie is aangesloten bij de Revisie Groep, een groep bedrijven die een breed palet aan HRM-dienstverlening biedt. Samen kunnen wij vrijwel al uw HRM-vraagstukken oplossen.

Waar kunt u ons vinden?

Wij zijn actief in heel Nederland en werken vanuit verschillende plaatsen, waaronder AlmereAmsterdam, Apeldoorn, Assen, Arnhem, Barneveld (hoofdlocatie), Breda, Deventer, Emmen, Groningen, Heerenveen, Hengelo, Leeuwarden, Lelystad, Nijmegen, Tilburg, Zutphen en Zwolle (hoofdlocatie).

Meer info? revisie_contactknop

Onze adviseurs

Onze adviseurs beschikken allemaal over een ruime ervaring en vanzelfsprekend ook over de vereiste kwalificaties. Zij wonen en werken in de regio waarin zij worden ingezet en kennen dus de plaatselijke en regionale arbeidsmarkt.

line-upadviseurs_Jpeg_voor_websites

Kwaliteit

Als lid van brancheorganisatie OVAL bewaken wij voortdurend onze kwaliteit. Een waarborg voor onze klanten.

Van Werk naar Werk en Spoor-2 trajecten

Soms is het noodzakelijk dat werkgever en werknemer afscheid van elkaar nemen. Daar kunnen verschillende oorzaken aan ten grondslag liggen. Als de werknemer na ziekte niet kan terugkeren in zijn oude baan en de werkgever geen alternatieve functie kan bieden, dan komt een re-integratietraject tweede spoor in aanmerking. Meer weten? KLIK HIER. Bij andere oorzaken, zoals inkrimping van het bedrijf of een principieel verschil van inzicht, kan een Van Werk naar Werk traject worden ingezet, individueel of groepsgewijs. WerkRevisie begeleidt deze mobiliteitstrajecten vanuit een jarenlange ervaring en een eigen beproefde en succesvolle methodiek, gebaseerd op een individuele benadering van de deelnemer. Wij noemen dat de P3-methode: passend proportioneel en persoonlijk. Meer weten over onze individuele trajecten? KLIK HIER. Interesse in onze groepsgewijze oplossingen? KLIK HIER

Onderzoeken naar geschiktheid en leerbaarheid

Onderzoeken naar geschiktheid en ontwikkelbaarheid zijn niet meer weg te denken uit het hedendaagse personeelsbeleid. De keuze óm een onderzoek in te zetten is vaak niet moeilijk. Dat geldt soms wél voor de vraag welk type ondersoek het meest passend is in een bepaalde situatie. WerkRevisie biedt niet alleen een ruim scala aan onderzoeken aan, maar adviseert u ook welk type u het beste kunt inzetten op basis van uw vraag. Dat kan variëren van een korte test tot een uitgebreid assessment. Ook onderzoeken met een vakinhoudelijke component horen tot ons aanbodMaatwerk en klantgerichtheid zijn ons kenmerk. Onze assessoren zijn psycholoog-NIP of vakdeskundigen. Wij voeren de assessments uit volgens de richtlijnen van het NIP. Meer weten? Download onze brochure. KLIK HIER 

Oplossingen voor problemen op het werk

Het is lang niet altijd nodig om een mobiliteitstraject in te zetten om tot een oplossing van een werkprobleem te komen. Soms kan met een andersoortig traject voldoende resultaat worden geboekt om een medewerker of een team tot betere prestaties te laten komen. Een gericht loopbaanadvies kan de oplossing zijn, maar soms vragen de problemen om een andere interventie. Als de oorzaken zijn opgespoord - wij zijn hierin gespecialiseerd - dan is er in vrijwel alle gevallen ook iets aan te doen. Soms volstaat een lichte ingreep; soms moet voor een ingewikkelder, uit meer onderdelen samengesteld hersteltraject worden gekozen. Meer weten over onze individuele benadering? KLIK HIER. Voor meer informatie over onze teamgerichte aanpak KLIKT U HIER 

Stelt u prijs op persoonlijk contact? Vul dan het contactformulier in of bel ons op: 038-4528350 

 

 

 Hoofdvestiging Zwolle

 

 Dr. Klinkertweg 4a
8025 BS Zwolle

foto_gebouw_dr_klinkertweg_4a

 

 

 

 

 

E: info@werk-revisie.nl

T: 0570-746011
F: 038-4529148